A nőgyógyászat Budapest belvárosában a tökéletes testvéri kapcsolatnak köszönhetően az élet ajándéka is lehet?

Hogyan lett életem része a nőgyógyászat Budapest belvárosában?

Őszintén mondom, hogy soha nem volt szükségem nőgyógyászatra Budapesten, de vidéken sem. Eddig ugyanis nem igazán éreztem szükségességét annak, hogy nőgyógyász szakorvoshoz forduljak. Az élet azonban mint tudjuk, egy nagy rendező. Állít elénk furcsa helyzeteket és minket is állít furcsa helyzetek elé. Ha pedig ez megtörténik, bizony gondolkozni kezdünk. Sőt! Ha egy véletlen felfázásból adódó petefészek gyulladásnak köszönhetően kellő adag félelemmel rendelkezünk, még cselekvésre is kényszerülünk. Esetemben ez utóbbi helyzet állt elő. Ennek köszönhetem, hogy páciensként pár éve meg kellett ismerkednem a nőgyógyászattal Budapest belvárosában. De mint sok egyéb dologban, ebben a kérdéskörben is egyszerű volt a helyzetem. Nővérem ugyanis jól megközelíthető helyen, a belváros szívében kiváló szakorvossal rendelkezett. Tudtam, hogy csak fel kell hívnom és segít a bejutásban. Így cselekedtem és ez szinte azonnal be is következett. A gyors, időben érkező orvosi beavatkozásnak és ellátásnak köszönhetően pedig elegendő volt a gyógyszeres kezelés. Nem volt szükség semmiféle egyéb beavatkozásra.

A nogyogyaszat Budapest belvarosaban a tokeletes testveri kapcsolatnak koszonhetoen az elet ajandeka is lehet - budapestinogyogyasz.hu

Ajándékként tért vissza életembe a nőgyógyászat Budapest belvárosában?

Doktor úr nem pusztán a betegségek kezeléséhez értett, de már akkor otthonosan mozgott a lélek ápolásában is. Meg kell, hogy mondjam, ez engem találkozásunk pillanatában magával ragadott, lenyűgözött. Ebből adódóan is természetes volt, hogy nekem is ő lesz a szakorvosom. A mai napig hozzá tartozunk. Hála Istennek, számunkra kizárólag ő jelenti a nőgyógyászatot Budapesten.
A kikezelt petefészek gyulladásom óta nem volt semmi panaszom. Tehát alapvetően nem szorulok vizsgálatokra. Így hosszú ideig kizárólag a kötelező szűréseken találkoztunk. Az élet azonban most újra összehozott bennünket. De ezúttal nem felfázásból adódóan gyakoriak találkozásaink. Attól most sokkal örömtelibb okból járok hozzá a rendelőjébe. Szakorvosomra ugyanis nem pusztán betegségemet, de gyermekem születését is nyugodt lelkiismerettel rá tudtam bízni. Ő pedig természetesen örömmel vállalta. Folyamatosan konzultál velem, bármikor elérhetem. Ettől pedig áldott állapotban nincs is felemelőbb és nagyobb biztonságot nyújtó érzés. A minap már mondtam is nővéremnek, hogy én az élet ajándékaként kaptam a nőgyógyászatot Budapest belvárosában. Ebben is egyetértett velem.