Minden nőnek jó lehetőség egy tökéletes nőgyógyász, ugye?

Miért is mondom, hogy minden nőnek jó lehetőség egy tökéletes nőgyógyász?

 

Mert elmondhatom, hogy hosszú ideje tökéletes nőgyógyásszal rendelkezem. Egy orvossal, akire felnézek, akit becsülök. Akit nem pusztán mint orvost, de mint magánembert is tisztelek. De mi alapján értékelem én őt tökéletes nőgyógyásznak?

– Rendezett a weboldala.
– Elérhető a telefonja. Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudja felvenni, visszahív.
– Bennem, mint páciensben nem pusztán a beteget, az embert is látja.
– Érdeklődő, nyitott.
– Bátran, félelem nélkül, bizalommal fordulhatok hozzá.
– Nála nem szükséges rosszként élem meg a vizsgálatokat.
– A családtervezés felelősségteljes folyamatában is szakemberként állt mellettem.
– Terhesgondozás során nem pusztán az előírt rutin ellenőrzésekre, de a rejtett veszélyekre is maximális figyelmet fordított.
– Külön figyelmet fordít a nők életminőségének növelésére és megtartására. Ezt rendszeres, a betegségek korai felismerésére irányuló szűrővizsgálatokkal biztosítja.
– Az igényes, magára adó hölgyeket részesíti előnyben.
– Teljeskörű, korszerű szülészeti és nőgyógyászati ellátást biztosít minden hozzá forduló, neki bizalmat szavazó hölgy részére.
– Árak tekintetében is a korrektség jellemzi.

 

Hogyan lett életem része egy tökéletes nőgyógyász?

 

A történetet életem egy régi szakaszára kell visszavezetni. Még vidéken éltem, de már a fővárosban dolgoztam. Utazás közben két hölgy beszélgetett a vonaton. Beszélgetésük során egészségügyi kérdések is előkerültek. Meglepődtem, mert mindketten maximálisan elégedettek voltak nőgyógyászukkal.
Nőgyógyászra bármikor szükség lehet alapon bekapcsolódtam a beszélgetésbe. Hamarosan egyértelmű lett számomra, hogy ugyanahhoz az orvoshoz járnak. Egyikük éppen az internet segítségével foglalt nála időpontot. Ez akkor még ritka jelenségnek számított. Az én tetszésemet viszont nagyon elnyerte. A beszélgetés és egyben utazásunk végén elkértem utastársamtól a weboldal címét.
Haza érkezve ellátogattam a weboldalra. Amit ott láttam, lenyűgözött. Döntöttem. Amikor szükségem lesz rá, megkeresem, mert nekem is ő lesz az orvosom. Azóta is kizárólag hozzá járok. Jó néhány dolgot átéltünk már együtt, de nőgyógyászati téren mindenre van megoldása. Szeretettel ajánlom őt minden hölgy társamnak, mert ha egészségről van szó, aranyból van a keze. A teljes gyógyulás érdekében tudását és szakértelmét maximálisan képes kamatoztatni. Nem ismeri a lehetetlen fogalmát. De ugyanakkor képes felkészíteni a kellemetlenségekkel járó szituációkra is.