A magán nőgyógyász a modern nő választása

Magán nőgyógyász a szabadságért

Egy modern, dolgozó nő számára a legértékesebb kincsek az egészség és az idő. Az egészség megóvásáért fontosnak tartja a prevenciót, ezért rendszeresen jár szűrővizsgálatokra. Egy nő számára a női nemiszervek védelme több szempontból is fontos. A gyermekvállalás és a kiegyensúlyozott szexuális élet fontossága mellett mindannyian tudjuk, hogy a mellek, a méh, vagy a petefészkek rosszindulatú megbetegedései manapság nem ritkák. Azt is tudjuk, hogy ezek a betegségek sokszor észrevétlen lappangással képesek megbújni, míg már csak akkor jutnak orvoshoz, amikor nehezen visszafordítható folyamatok indultak el.
A rendszeres szűrővizsgálatok beiktatásával (akár közegészségügyben, akár magán nőgyógyásznál) kiküszöbölhetők ezek a kellemetlen meglepetések, de mindannyian tudjuk, hogy az egyébként is feszes napi ritmust ritkán szeretjük megbontani. Mindannyian mondtunk már vissza, vagy felejtettünk el olyan időpontokat, amikre egyébként már hosszú hetek, vagy hónapok óta vártunk. Csak mire eljutottunk odáig, közbejött valami. Megbetegedett a gyerek, vagy sürgős munka jön közbe. A magán nőgyógyász látogatása viszont úgy épül be a teendők listájába, mint a fodrász, vagy a pedikűrös.

A magan nogyogyasz a modern no valasztasa - budapestinogyogyasz.hu

Extrák a szolgáltatások között

Mindenkinek más és más fontos szempontok játszanak közre magán nőgyógyász választásánál. Vannak, akik csak citológia mintavétel miatt mennek orvoshoz, mások a terhesgondozást is magán nőgyásznál veszik igénybe.
A magán nőgyógyász rendelője már küllemében és hangulatában is otthonosságot tükröz. A zsúfolt várótermi folyosók helyett kényelmes, ízlésesen berendezett előterekben, rövid ideig várunk az időpontunkra. Az orvosunknak van ideje meghallgatni minket, türelmesen és alaposan vizsgál. A beszélgetés hatására a hangnem is közvetlenebb orvos és páciense között, bizalmi légkör alakul ki. A magán nőgyógyász rendelője a legtöbb esetben teljesen felszerelt, különböző képalkotó orvosi műszerekkel is rendelkeznek, mint a hüvelyi, vagy hasi ultrahang. A magán nőgyógyásznál igénybe vett szolgáltatások és kezelések térítés ellenében vehetőek igénybe, amit egészségpénztár számlájára is terhelhet a páciens.
A modern nő számára ez az összeg a megváltott szabadidő ára. Megfelelő szakember kezében az egészsége is biztonságban van, s nem tölt értékes órákat a közegészségügyben.