Ki az a nőgyógyász Budapest városában, akihez rendszeresen jársz?

Kihez jársz nőgyógyászhoz Budapesten?

A fenti kérdést a legújabb kolléganőmtől kaptam, aki nemrég került a céghez, és egyúttal Budapestre. Körülbelül tudtam, mit érezhet, hiszen annak idején ugyanilyen elveszettnek és tanácstalannak éreztem magam ebben az óriási, de gyönyörű városban. Egyébként is segítőkész ember vagyok, de ha nőgyógyász Budapest – vagy valami hasonló – a téma, egyfajta női szolidaritás-féle is felébred bennem mindig.
Erika – a kérdést feltevő kolléganőm – azt is elmondta, hogy már két éve nem volt citológiai szűrésen, és mivel lassan a spiráljának is lejár az ideje és cserélni kell, szeretne találni egy olyan nőgyógyászt Budapesten, aki mindkét ügyben tud neki segíteni.

Orvost ajánlani nagy felelősség

A női szolidaritással együtt persze, ilyenkor mindig össze is rándul a gyomrom egy kissé, ha ehhez hasonló ajánlást kér valaki. Az ugyanis, hogy kinek ki a jó, szimpatikus orvos, villanyszerelő, és a többi – eléggé egyedi dolog. Ahány ember a földön, annyiféle szűrőn megy át rajtuk ugyanaz a sztori, vagy élmény. Aki nekem szimpatikus és megbízom a szakértelmében, lehet, hogy neked pont ellenszenves lesz.
Ezért a segítő szándék mellett, de a legnagyobb óvatossággal azt mondtam, hogy: „Hangsúlyozom, hogy ez az én saját tapasztalatom, és nem garantálhatom, hogy neked is ez a nőgyógyász Budapest legjobb orvosa. De én elégedett vagyok vele. Dr. Mericli Metin.” Aztán még viccesen hozzátettem, hogy azért is szeretem, mert amikor nem jut eszembe a neve, akkor csak odaszörfözök a végtelenül egyszerű és könnyen megjegyezhető www.budapestinogyogyasz.hu weboldalra, és máris látom a nevét, az elérhetőségeit és a rendelési időket is.

Ki az a nogyogyasz Budapest varosaban, akihez rendszeresen jarsz - budapestinogyogyasz.hu

Hálás kolléganő – nyugodt lélek

Erika megköszönte az információkat, és úgy döntött, meglátogatja az általam ajánlott nőgyógyászt Budapesten. Néhány héttel később, amikor én már el is felejtettem ezt a beszélgetést, ismét szóba hozta a témát a teakonyhában. – Emlékszel, amikor nőgyógyász Budapest témában kérdeztelek?
Valami rémlik – mondtam, a jól ismert gyomorszorító érzéssel a zsigereimben. – Csak gondoltam még egyszer megköszönöm, mert nagyon elégedett voltam én is a doktor úrral. – mondta széles mosollyal, majd bedobta helyettem a becsületkasszába az aznap délutáni kávém árát. Örülök, hogy segíthettem neki, mert megfelelő nőgyógyászt találni Budapesten nagy kincs minden hölgynek.