A magán nőgyógyász váróterme

Magán nőgyógyász előnyökkel

A legtöbb esetben néhány percnél többet nem töltünk a magán nőgyógyász várótermében, velem is csak egyszer fordult elő, hogy hosszasabba kellett várnom, az előző páciens késése miatt. Akkor fogalmazódott meg bennem, hogy mennyire hálás vagyok az életnek azért, hogy itt lehetek. Hálás vagyok, amiért választhattam a magán nőgyógyász és állami rendelés között, mert a különbségeket napestig lehet sorolni.

A körülmények nem csak azért fontosak, mert az ember szívesebben ül le egy kényelmes klubfotelbe, mint a fertőtlenítőszagú műanyag széksorra. A magán nőgyógyásznál elképzelhetetlennek tartom, hogy szorosan mellettem üljön egy ápolatlan, erős szagú idegen. Nem fordulhat elő, hogy a mosdóban valaki koszosan hagyja maga után a helyiséget. Az alapvető higiéniás különbségeken túl, ami a páciensek számlájára írható, ott van még az a tény is, hogy sokkal könnyebb ellazulni egy magán nőgyógyász kényelmes várótermében, mint a szakrendelőben. Az ember otthonosan érzi magát az ízlésesen berendezett térben, sem hangok, sem szagok, sem a látvány nem zökkenti ki ebből a kellemes állapotból.

A magan nogyogyasz varoterme - budapestinogyogyasz.hu

És vannak még előnyök…

Számomra a magán nőgyógyász nem csupán orvos, egyfajta biztos bázis az életemben. Egy nő számára a női egészsége az egyik legfontosabb. Gyermekvállalás előtt, közben és után is fontos volt számomra, hogy olyan magán nőgyógyász gondoskodjon rólam, aki régóta ismer, tudja, hogy miken mentem keresztül, milyen problémáim voltak. Akivel már fél szavakból is értjük egymást, aki figyelmeztet minden fontos dologra az egészségemmel kapcsolatban. A váróba is úgy ülök be, mint aki hazaérkezik, mert úgy fogadnak, mint egy kedves ismerőst. Ez az az alaphangulat, amit nagyon nehéz átültetni az állami szektorba, bár a kedvesség nem ezen múlik, s ezt szerencsére nagyon sokan bebizonyítják a kórházakban is.
A tervezhetőség a másik nagy előnye, hogy az összes időpontomat jó előre be tudom iktatni a teendők közé, s például nálam már bevett szokás lett, hogy mielőtt a magán nőgyógyászhoz megyek, előbb a kozmetikust keresem fel. Mindig eszerint kérem az időpontokat és soha nem jövök el sehonnan úgy, hogy le ne foglalnám, egyeztetném a következő alkalmat. Ez mindenki számára előnyös és tervezhetővé teszi az életet.