A számomra legszimpatikusabb magán nőgyógyász

Ezért preferálom a magán nőgyógyász rendelését

 

Eleinte nem jártam magán nőgyógyász rendelésére, hanem az állami rendelőbe mentem a rendszeres éves szűrővizsgálatokra. Egy alkalommal aztán szokásosnál is nagyobb hasi görcsökkel járt a menstruációm, és hiába kértem sürgősen időpontot a szokásos helyen, csak hetekkel későbbre kaptam volna. Megköszöntem a lehetőséget, és inkább elkezdtem kutatni olyan magán nőgyógyász után, aki ennél hamarabb tud fogadni.
A barátnőm ajánlotta a figyelmembe Dr. Mericli Metin magán nőgyógyász rendelését, ahova még aznap, amikor az információt megkaptam tőle, be is jelentkeztem.

Gyorsaság, és odafigyelés

 

Már az pozitív volt, hogy a tüneteimre való tekintettel már a következő rendelési napra kaptam is időpontot a magán nőgyógyász rendelésére. Amilyen fájdalmaim voltak, ezért különösen hálás voltam.
A doktor úr végtelenül szimpatikus volt számomra, a beszélgetés és a vizsgálat teljes ideje alatt éreztem, hogy kizárólag én, és a problémám van a fókuszban. Nőgyógyászati ultrahang vizsgálatra is sor került akkor azonnal, és ki is derült a fájdalmaim okozója. Hatalmasra nőtt ciszták pöffeszkedtek az egyik petefészkemben. Ettől én kellőképpen megijedtem, de a magán nőgyógyász megnyugtató szavai visszahoztak a higgadtság állapotába engem is.

A szamomra legszimpatikusabb magan nogyogyasz - budapestinogyogyasz.hu

Mindent megoldunk, minden rendben lesz!

 

Ez a mondat azóta is a fülemben cseng. Ezt mondta ugyanis a doktor úr, amikor észrevette, hogy teljesen magam alatt vagyok a diagnózis hallatán. Aztán részletesen elmagyarázta, hogy mitől alakulhatott ki ez az elváltozás, majd elmondta azt is, hogy milyen lehetőségeink vannak a kezelésére.
Úgy döntöttünk, hogy megpróbálkozunk először a gyógyszeres kezeléssel, mert nagy eséllyel rendbe tud még hozni az is. Ha mégsem, akkor sem kell aggódnom, mert egy gyors, és kíméletesnek mondható laparoszkópiás műtéttel operatívan is kezelhető a probléma, ha nem válna be a gyógyszer. Szerencsére a doktor úrnak igaza lett, a gyógyszeres kezelés meghozta a kívánt eredményt. Én pedig azóta is rendszeresen járok nőgyógyászati ultrahangra, és szűrésekre Dr. Mericli Metin magán nőgyógyász rendelésére, mert az egészségemnél és a jó közérzetemnél nincs semmi, ami fontosabb.