A nagybetűs Nőgyógyász Budapest városában

Őszinte anya-lánya kapcsolat

Amikor a kislányom nővé érett, sokat beszélgettünk amolyan női dolgokról. Hogy miképpen zajlik a menstruáció, hogyan termékenyül meg a petesejt, amiből majd a kisbaba születik, és egyáltalán arról, hogy milyen csodálatos és egyben bonyolult rendszer a nők szervezete. Arról is szó esett, hogy hamarosan itt lesz az ideje az első nőgyógyászati vizsgálatnak is.
Egyetlen kérésem volt a gyermekemhez, hogy mindig legyen őszinte hozzám. Igyekeztem mindig megértő, nyitott szülő lenni, akihez bátran fordulhat bármilyen kérdéssel. Pár évvel az első menstruáció, és az első nagy szerelem megérkezése után aztán záporoztak is a kérdések. Büszke voltam, és egyben izgatott is, akárhányszor elhangzott az „Anya, figyelj, lehet egy kérdésem?”

 

„Kéne nekem egy nőgyógyász Budapest közeli részén.”

 

Ez a mondat hagyta el a száját az én kislányomnak egy verőfényes őszi délutánon. Kérdeznem sem kellett, már dőlt belőle a szó, hogy: „Ugye, tudod anya, hogy egy ideje már szexelünk a Gáborral? Az a helyzet, hogy ez az óvszer téma nagyon kényelmetlen, és macerás. Mivel egyikünk sem akar más partnert, arra gondoltam, hogy esetleg… tudoood…! Szóval fogamzásgátlót szeretnék. ”
Hirtelen azt sem tudtam, mit mondjak erre. A kislányomban megbíztam, hogy nem váltogatja a szexpartnereit, de hogyan bízhatnék meg másban. Ezzel a Gáborral mégiscsak mindössze pár éve ismerjük egymást. Jó, persze, rendes gyerek, de azért, na. Mindegy, menjünk nőgyógyászhoz Budapesten!

Irány a nőgyógyász Budapesten!

A nagybetus Nogyogyasz Budapest varosaban - budapestinogyogyasz.hu

 

Természetesen ahhoz az budapesti nőgyógyászhoz kértünk időpontot, akihez én is járok. A rendelőben én is jelen lehettem a konzultáción, a vizsgálat alatt természetesen kimentem. Nagyon megnyugodtam, amikor a lányom kérése után a doktor úr elmondta, hogy attól, ha fogamzásgátlót szed egy hölgy, még nem feltétlenül kell elhagyni az óvszer használatát. A kettő együtt biztosabb védelmet nyújt a nem kívánt terhesség ellen, és mint bizonyára az én okos lányom is tudja, a nemi úton terjedő betegségek ellen a tabletta egyáltalán nem véd.
Ez a nőgyógyász Budapesten két perc alatt meggyőzte a lányom arról, hogy korai még az óvszer mellőzése a szexuális aktus során, és csak akkor hagyja el azt, ha maximálisan biztos a fiú monogámiájában. Hálás voltam a nőgyógyász budapesti rendelőjében hallott mondatokért. Szerintem ilyen egy Nagybetűs nőgyógyász Budapesten.