A magán nőgyógyász választása és külföldi tartózkodásom összefüggései

Miért függ össze a magán nőgyógyász választása és külföldi tartózkodásom egymással?

Eddigi életem egy jelentős időszakát Németországban töltöttem. Berlinben jártam egyetemre. Tanulmányaimból kifolyólag nem, egyéb okok miatt viszont szükségem volt nőgyógyászra. Elmondhatom tehát, hogy ott találkoztam életemben először magán nőgyógyásszal. Meg kell, hogy mondjam, meglepett, de már ott sem zavart, hogy fizetnem kell az ellátásért. A lényeg az volt, hogy minél előbb meggyógyuljak és az orvos számára én legyek a fontos. Sor is került gyógyulásomra, viszonylag gyorsan és jól felszerelt környezetben. Ennek hatására már ott és akkor eldöntöttem, hogy én itthon is kizárólag magán nőgyógyászra teszem a voksomat. Hála Istennek, hogy hosszú ideig nem volt rá szükségem. De mint mindennek, ennek is eljött az ideje az életemben. Számomra azonban nem a családalapítás, de még csak nem is az évenkénti szűrés tette ezt szükségessé. Attól sokkal égetőbb dologról volt szó. Egyik napról a másikra csomót találtam a mellemben. Éreztem és tudtam, hogy itt és most nem lehet várni. Azonnal cselekedni kell, és orvost kell találni.

Hogyan került kiválasztásra számomra itthon a magán nőgyógyász?

 

A magan nogyogyasz valasztasa es kulfoldi tartozkodasom osszefuggesei - budapestinogyogyasz.hu

 

Nem estem kétségbe és németországi elhatározásomat sem felejtettem el. Klaviatúrát ragadtam és nézelődni kezdtem. Így találtam rá a www.budapestinogyogyasz.hu weboldalra és magán nőgyógyászként praktizáló orvosomra. Már az lenyűgözött, amit a weboldalán láttam. Ennyiből is tudtam, hogy jó helyen vagyok. Ismeretlenül is bátran megbízhatok benne. Gondolkodtam, hogy hogyan foglaljak időpontot. Végül a telefon mellett döntöttem.
Másnap szerda volt. Akkor találkoztunk először a rendelőjében. Bizalmat sugárzott felém. Már ott tudtam, hogy kezei alatt meg fogok gyógyulni. Sikerült. Nem sokkal később a családalapítás és vele a terhesgondozás időszaka is elérkezett az életemben. Természetes volt, hogy ő lesz a magán nőgyógyászom.
Ma pedig már nem pusztán engem figyel és segít nőgyógyászati kérdésekben, de gyermekem életét és fejlődését is nyomon követi. Hálás vagyok érte és a hozzá vezető útként szolgáló németországi tanulmányaimért egyaránt. Akinek tudom, természetes, hogy őt ajánlom. Ugyanakkor kívánom, hogy számtalan hasonló mentalitású nőgyógyász szakorvos szolgálja hölgy társaim életét és egészségét ebben az országban.