Egy budapesti nőgyógyászat szűrővizsgálata

Mint mindenhol a világon, a budapesti nőgyógyászat szakorvosai is fontosnak tartják a vizsgálatok szükségességét

Így természetesen mi is. Rendszeresen felhívjuk pácienseink figyelmét, hogy a rendszeres nőgyógyászati vizsgálat elengedhetetlen. Még abban az esetben is, ha semmiféle tünet nem jelentkezik. Miért? Mert egy szűrővizsgálattal megelőzhetjük a visszafordíthatatlan, vagy csak nagyon nehezen helyrehozható problémákat. Az általunk vezetett budapesti nőgyógyászat szakorvosainak rendszeres felkeresése biztosítja annak a lehetőségét, hogy akár tünetmentesen is, de egy egyszerű vizsgálattal még csak kezdődő nőgyógyászati betegségekre is fény derüljön. Ezek a vizsgálatok segítenek időben felfedezni és jól kezelhetővé tenni akár a rosszindulatú méhnyakrákot is.
Tudni kell és ezt a budapesti nőgyógyászatunkon rendszeresen el is mondjuk, hogy több olyan elváltozás és fertőzés is lehet, amelyek nem okoznak tüneteket. Ezek a lappangó problémák akár éveken át is képesek észrevétlenek maradni.

budapesti nőgyógyászat - budapestinogyogyasz.hu

Hogyan zajlanak a mi budapesti nőgyógyászatunkon végzett vizsgálatok?

Számunkra nagyon fontos, hogy a vizsgálat a páciensünk megismerésével kezdődjön. Sok helyen írnak róla és sok nő nyilatkozott már ebben a témában. Valamennyien egy pontban megegyeztek. Ez pedig a bizalom kérdése. Sokan azt gondolják, hogy miután a fővárosban nagyon sok ember él együtt, egy budapesti nőgyógyászat másképp működik, mint egy kis vidéki városé, ahol szinte mindenki ismeri egymást. Nos ez nem így van. Az irányításunkkal működő nőgyógyászat Budapesten – és most a magán nőgyógyászatról beszélünk – tökéletesen empatikus és páciensközpontú hozzáállással várja az oda érkezőket. Tudjuk, hogy sok nő egy nőgyógyászati rendelőben kiszolgáltatottnak érzi magát, feszeng, nem tud ellazulni. Mi ezt a feszültséget szeretnénk oldani az előbb említett ismerkedő beszélgetéssel. Higgyék el, a bizalom a számunkra is fontos. Hiába vagyunk budapesti nőgyógyászat, amint hozzánk belép, abban a pillanatban megszűnik a városi nyüzsgés, nyugalom van és oldott hangulat.
Ebben a már ellazult hangulatban felvesszük az anamnézist és ebből, valamint a páciens állapotából és a fizikális vizsgálat eredményiből ha szükséges, meg tudjuk határozni az alkalmazható kezelési módokat. Amennyiben olyan jellegű a probléma, hogy műtéti beavatkozás szükséges, úgy tájékoztatást adunk a tervezett műtétről, annak lehetséges szövődményeiről, valamint az otthoni ápolási teendőkről.
Budapesti nőgyógyászatunkon pácienseink minden olyan információt megkapnak, amelyek szükségesek annak eldöntéséhez, hogy milyen kezelési módot válasszanak.