Jó döntés volt a magán nőgyógyász választása

Karnyújtásnyira van a magán nőgyógyász

 

Szó szerint karnyújtásnyira van tőlem a magán nőgyógyászom, ami a kapcsolatot illeti. Csak a telefonomig kell nyúlnom és már ott is van, beszél velem, ha kell, megnyugtat. Nagyon sokáig a rendelőintézetbe jártam nőgyógyászhoz. Hallani sem akartam magán nőgyógyászról, mindig fennhangon hirdettem, hogy elvárom, hogy ingyen ellássanak a befizetett TB járulékért cserébe. De a rendelőben mindig ahhoz kerültem, aki éppen ott volt, állandóan el kellett mondanom az elejétől a történetemet, holott minden ott volt a rendszerben. Persze elhiszem, hogy az éppen rendelő orvosnak nincs arra ideje, hogy minden várótermi betegből felkészüljön, de én egyre feszültebb lettem. Eleinte csak fogamzásgátlóért mentem és időnként szűrésre, de amikor abbahagytam a gyógyszer szedését, sokáig nem estem teherbe. Várjak még, várjak még, mindig ez volt a válasz.
Barátnőm ajánlotta a magán nőgyógyászát, akinek hasonló problémái voltak. Kértem hozzá egy időpontot és felkerestem. A magán nőgyógyásznál az volt az első pozitív tapasztalásom, hogy nem éreztem, hogy sürgetnének. Nem ültek velem együtt még harmincan a váróteremben, az orvos is sokkal kipihentebbnek, koncentráltabbnak tűnt, de lehet, hogy csak a saját örömöm szépített a helyzeten, hiszen este hét óra volt már. Gondolom a magán nőgyógyász sem unatkozik egész nap, de ennek ellenére nem éreztem, hogy azt sugallta volna felém: mondja már drága, aztán menjünk haza. Amikor elmondtam a problémáimat, érdeklődve kérdezett vissza, megnézte az eddigi leleteimet is. Részletesen és alaposan tanulmányozott mindent, semmi sem kerülhette el a figyelmét. Nagyon jól esett ez a fajta törődés, végre jó kezekben tudhattam magam.

Jo dontes volt a magan nogyogyasz valasztasa - budapestinogyogyasz.hu

Megoldotta a problémát

 

Mire minden vizsgálattal végeztünk, a magán nőgyógyásszal igazán közeli kapcsolat alakult ki közöttünk. A beszélgetéseinkben voltak visszautalások is a részéről, ami számomra igazán szívmelengető volt. Jó érzés, amikor az emberrel így törődik egy orvos. Amikor végre teherbe estem, nem is gondolkodtam már azon, hogy a terhesgondozásra visszatérek az állami ellátáshoz. Addigra annyira megszoktam már a magán nőgyógyászom jelenlétét, hogy elképzelni sem tudtam, hogy nincs velem a terhesség végéig.