Nőgyógyász Budapest? Van találat bőven.

Beírtam a Google keresőjébe, hogy nőgyógyász Budapest


Az a helyzet, hogy orvoshoz csak a legvégső esetben fordulok. Így voltam a nőgyógyászattal is. Tudom én, hogy ez nem a megfelelő hozzáállás, de eddig ezt tettem. A baráti társaságban, akikkel rendszeresen összejárunk sokan megpróbáltak ez ellen kampányolni. Gyakran elmondták, hogy nőgyógyász Budapest bármelyik kerületében található, keressek egyet, és legyek kedves komolyan venni a prevenciót. Egyik fülemen be, a másikon ki. Pedig még orvos is volt a társaságban, de én hajthatatlan voltam.
Tudtam én valahol legbelül, hogy igazuk van, de nekem nincs budapesti nőgyógyász kapcsolatom. Sem a magán, sem pedig az állami szektorban. Márpedig a bizalom egy ilyen esetben minden nő számára nagyon fontos. Tisztában voltam azzal is, hogy tünetmentesen is bejelentkezhetek bármelyik budapesti nőgyógyász rendelőjébe, hiszen annak az időben történő felfedezése, hogy nincs-e valami problémám a tünetmentesség ellenére, az valóban fontos lenne.
Gondoltam teszek egy próbát, és beírtam a keresőbe, hogy nőgyógyász Budapest. Meglehetősen sok találatot adott ki. Most aztán főhet a fejem, hogy melyiket válasszam. Azt gondoltam, hogy van nőgyógyász Budapesten bőven. Na de ennyi?

Nőgyógyász budapest - budapestinogyogyasz.hu

Ha van tünet, már másképp látod!

A dolog itt annyiban is maradt, egészen addig, amíg egyik nap egy olyan dolgot tapasztaltam magamon, amitől megijedtem. Nem akarom részletezni, de tudtam, hogy most bizony elkerülhetetlen lesz egy nőgyógyászati kivizsgálás.
Hagyjuk a netet! Beszéltem az egyik barátnőmmel, akiről tudtam, hogy nemrég váltott az állami rendszerről a magán felé, így felhívtam. Elmeséltem neki, hogy mit vettem észre magamon, és azonnal rám ripakodott. Már többször is felhívta a figyelmemet a prevenció fontosságára és ő volt az, aki rendszeresen azzal viccelődött, hogy nőgyógyász Budapest valamennyi kerületében van. De ez most nem a viccelődés ideje volt.
Megadta a budapesti nőgyógyásza számát, hogy mielőbb kérhessek időpontot. Így is tettem, most nem halogattam.
Elképesztő figyelmesség, barátságos környezet fogadott. Mindenki kedves volt velem, úgy éreztem, hogy én vagyok a legfontosabb a világon.
Megvolt a vizsgálat, kiderült, hogy mi a probléma, de újabb vizsgálatokra volt szükség. Azt a néhány hetet senkinek sem kívánom. Az én történetem jól végződött, de alakulhatott volna másképp is.
Konklúzió? A saját példámon keresztül szerettem volna felhívni minden kedves budapesti és az országban bárhol élő nőtársam figyelmét, hogy ne legyintsenek a megelőző vizsgálatokra! Tünetmentesen is rendszeresen keressék fel a nőgyógyászukat!