Nőgyógyászat Budapest frekventált helyén

Nőgyógyászat Budapest, és az én prioritásaim

Dr. Mericli Metin doktor urat úgy találtam meg, hogy annak alapján kerestem nőgyógyászatot Budapesten, hogy milyen hosszú a rendelési idő, és milyen könnyen lehet megközelíteni tömegközlekedéssel.
Sokan persze a kolléganők, barátnők ajánlása alapján mennek mindenféle orvoshoz, de az én rohanó életembe nem fér bele, hogy keresztül-kasul utazgassak a városon. Így nálam minden esetben a földrajzi elhelyezkedés az elsődleges szempont. Úgy vagyok vele, hogy ha nem jön be az első választás, akkor még mindig van lehetőségem tovább tágítani a kört. Szerencsére az már az első látogatásom alkalmával eldőlt, hogy ez a nőgyógyászat Budapest városában mindenképp marad a kosárban.

Nogyogyászat Budapest frekventalt helyen - budapestinogyogyasz.hu

Odafigyelés, szakértelem, nyugodt környezet

Ez a három legjellemzőbb dolog, amely a Dr. Mericli Metin által vezetett budapesti nőgyógyászatról elsőként eszembe jut. A doktor úr személye, még az olyan nagyon izgulós, és rohanós embereket is képes megnyugtatni a konzultáció és vizsgálat idejére, mint én.
Különösebb panaszom nem volt, csak a koronavírus járvány miatt elnapolt rákszűrést szerettem volna pótolni, legfőképp a magam megnyugtatása végett. Ez a nőgyógyászat Budapest városában, felülmúlta minden várakozásom. Igényes környezetben várakozhattam – de nem sokáig, mert pontban a megbeszélt időpontban nyílt is az ajtó, és szólítottak.
A nőgyógyász kikérdezett a nőgyógyászati kórelőzményeimről, hogy szedek-e fogamzásgátlót, szültem-e már, és mikorra tervezem, volt-e az elmúlt időszakban bármilyen panaszom. Szóval tényleg nem a futószalagon megvizsgáljuk, kenetet veszünk, és viszlát, majd küldjük az eredményt öt perc volt ez. Tényleg éreztem, hogy most én vagyok a fókuszban, velem foglalkoznak, és itt a lehetőség, hogy kapkodás nélkül feltegyem az esetleges kérdéseim. Az én fejemben csak egy kérdés zakatolt: miért nem tudtam eddig, hogy ez a Dr. Mericli Metin vezette nőgyógyászat Budapesten van!

Változnak az idők, és én is

Az első látogatásom óta sok minden változott. Messzebb költöztem a Károly körúttól, de szerencsére a metró állomás nem ment sehova, így továbbra is ide járok, csak kettővel több megállót utazom.
Babát is várok, így most nem az éves vizsgálatokra, hanem terhesgondozásra járok erre a nőgyógyászatra Budapesten. Hamarosan bővül a családunk. Egy kislánnyal. Remélem, mire neki az első szűrővizsgálatra szüksége lesz, még praktizálni fog a doktor úr, mert egy ilyen nőgyógyászat Budapestre mindenképpen kell a jövőben is.