Vajon létezik nekem szimpatikus nőgyógyász Budapest városában?

A kérdés, amire sokáig kerestem a legjobb megoldást

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy nő, aki éveken át kereste a számára szimpatikus orvost. Már majdnem meg is győzte magát, hogy nincs olyan nőgyógyász Budapest határain belül, aki neki megfelelne.
No, de hagyjuk ezt a mesélősdit, mert ez egy igaz történet. Az én történetem. Szóval egyszerűen nem találtam meg azt az orvost, akit kerestem. Valahogy olyan volt ez, mint egy cipő vásárlás. Ha pontosan tudom, milyet szeretnék, akkor olyan biztos, hogy nincs egyik üzletben sem. Valahogy így volt egy a magán nőgyógyász keresésével is Budapesten. Már majdnem feladtam a keresést, és lehorgonyoztam egy búval bélelt, mogorva, de legalább szakmailag a topon lévő orvos mellett, amikor a Google egyszer csak tálcán kínálta dr. Mericli Metin magánrendelőjét, ahogy beírtam a keresőbe, hogy „nőgyógyász Budapest”. Ekkor még nem éreztem úgy, hogy enyém a főnyeremény, az csak akkor jött el, amikor meg is látogattam az említett rendelőt.

 

Vajon letezik nekem szimpatikus nogyogyasz Budapest varosaban - budapestinogyogyasz.hu

A „nőgyógyász Budapest” kérdésemre az internet adta a legjobb választ

Dr. Mericli Metin magánrendelője a “nőgyógyász Budapest” keresési találatok között gyakran előkelő helyen szerepelt, és a páciensek visszajelzései, értékelései is bíztatóak voltak. Ekkor már ott motoszkált bennem annak a reménye, hogy talán végre megtaláltam azt a helyet, amit régóta keresek. Az első látogatásomkor már rendelő váróterme pozitív benyomást tett rám. A neten lévő értékelések miatt számítottam rá, hogy kellemes lesz a környezet, de ilyen barátságos légkörérre, és a páciensek iránti tiszteletre nem is mertem gondolni. A váróterem tágas, a falakon kellemes színek, egyszóval megnyugtató minden elemében.
Dr. Mericli Metin a nőgyógyász Budapesten, akire szerintem még senki nem mondott rosszat, aki személyesen találkozott vele. Egy végtelenül kedves, nyugodt kisugárzású, mosolygós orvos fogadott, ami teljesen feloldotta bennem a hölgytársaim által is jól ismert szorongást, amikor nőgyógyászhoz megyünk. A vizsgálat alapos volt, és abszolút fájdalommentes, közben az orvos minden mozzanatot megmagyarázott. dr. Mericli Metin magánrendelője nemcsak a szakértelem, hanem az emberi hozzáállás miatt is kiemelkedett. Azóta is hűséges vagyok, és csak ide járok, mert végre tudom: igen, létezik számomra szimpatikus nőgyógyász Budapest városában.