A női egészség specialistája: nőgyógyász Budapest belvárosában

Szülész-nőgyógyász Budapest egyik központi magánrendelőjében

Egy szakképzett nőgyógyász Budapest bármely szakrendelőjében meghatározónak tartja a nők számára nyújtott egészségügyi szolgáltatások színvonalát. Praxisa során folyamatosan törekszik a szolgáltatások színvonalának növelésére, javítására. A rendszeres nőgyógyászati vizsgálatok mellett a tájékoztatásra is nagy hangsúlyt fektet. Erre kínál lehetőséget a ginekológiai konzultáció is. Ez utóbbi esetenként a manapság egyre szélesebb körben elterjedő távkonzultációs formában is kivitelezhető. Például, ha a nőgyógyász Budapesten van, azonban a páciens éppen külföldön tartózkodik, ám szüksége van szaktanácsára, útmutatására. Meglehet, hogy szükségét érzi egy időpontfoglalásnak.
Természetesen azt, hogy egy nőgyógyász mennyire bizonyul megbízhatónak, azt elsősorban magának a páciensnek kell eldönteni. Bár első körben, mintegy tájékozódásképpen érdeklődhet a szavahihető ismerősök, tapasztalt nőrokonok, kollégák körében is.
Dr. Mericli Metin nőgyógyász budapesti magánrendelőiben várja meglévő és leendő betegeit egyaránt. Legyen Ön is egyike az elégedett pácienseknek.

A noi egeszseg specialistaja nogyogyasz Budapest belvarosaban - budapestinogyogyasz.hu

Fontos a nőgyógyászati probléma felismerése és időben történő kezelése

Egy kutatásban (Pinotti és Faundes) csendes halálnak nevezték a nőgyógyászati betegségeket, melyek főként a fejlődő világban egyre látványosabb. Ha nem derül fény időben a betegségre, és nem kezdődnek el a szükséges kezelések, akár végzetesek is lehetnek. A tanulmány adatai szerint a globális szinten jelentkező betegségtípusok közel 5 százalékát a nőgyógyászati megbetegedések töltik ki. Ez figyelemre méltó adat, ha azt nézzük, hogy ez az arány meghaladja a malária, a tuberkulózis, vagy a koszorúér-megbetegedések mértékét egyaránt. A Szülész-Nőgyógyász Világszövetség (röviden FIGO) egy korábbi beszámolójából kiderült, hogy a női lakosság egyharmada valamilyen rákbetegségben hal meg. A két leggyakoribb daganatos betegség egyike pedig az emlőrák. Ezt figyelembe véve alapvető a probléma időben való felismerése és kezelése. A FIGO fontosnak tartja azt, hogy minden nőt a nőgyógyásza megtanítson az emlők önvizsgálatára is.

Megbízható nőgyógyász Budapesten

Az orvos-beteg együttműködés az egyik feltétele annak, hogy a nőket érintő egészségügyi problémák megoldást nyerjenek. Dr. Mericli szülész-nőgyógyász budapesti rendelőjében nyújt szakszerű ellátást, legyen szó bármely életkorral összefüggő nőgyógyászati problémáról. Rendkívül fontos, hogy még ma tegyen egészsége érdekében, hiszen ez az egyik legnagyobb kincsünk. Foglaljon időpontot, ha úgy véli, szüksége van egy megbízható nőgyógyászra.