Elvárások női szemmel a nőgyógyászat kérdése felé

Nőgyógyászat és orvos választásom

Minden hölgy életében minimum egy személyes tapasztalat akad a nőgyógyászati vizsgálattal kapcsolatban. Rengeteg egymást segítő oldalon találkozhatunk segítségkérő posztokkal. Itt a hölgyek egymást támogatva ajánlják a megbízható, kedves, és széles spektrumon tájékozott nőgyógyászati tevékenységet folytató orvosokat. Személyes orvos választásom tapasztalatával szeretném segíteni önöket. Kevés olyan hölgy ismerősöm akad, akiben ez a fogalom nem kelt minimális szorongást. Szerettem volna olyan orvost találni, aki nőkhöz méltó bánásmódot biztosít és megnyugtató válaszokat ad, illetve azonnali vizsgálatokat tud végezni a további teendők érdekében.

Elvarasok noi szemmel a nogyogyaszat kerdese fele - budapestinogyogyasz.hu

A pozitív személyes tapasztalatom a nőgyógyászat terén

Egy közeli ismerősöm ajánlotta a budapestinogyogyasz.hu oldalát. Ő a doktor úr régi pácienseként magasfokú elégedettséggel nyilatkozott. A rendelőbe lépve megkönnyebbülve tapasztaltam, hogy a környezet és az asszisztens hölgy kedvessége eddig tényleg azt mutatja, amit barátnőm igért. Az előre egyeztetett időpontban már nyílt is a rendelőszoba ajtaja.

A nőgyógyászat női szemmel

Kedves hangú úriember már nyitotta is az ajtót. Üdvözlöm, dr. Mericili Metin vagyok, kérem foglaljon helyet. Biztos vagyok benne, hogy a rendelő hangulata, a doktor úr megnyerő megjelenése és a barátnőm megelőző ajánlása is közrejátszott abban, hogy csak minimális szorongást éreztem. A doktor úr türelmesen végighallgatott, és minden egyes feltett kérdésemre türelemmel és kedvesen válaszolt. A nőgyógyászati vizsgálat során folyamatosan beszélt hozzám, így oldotta a szorongásomat. Ezek után már csak a további teendőket beszéltük át, és már én is teljesen megnyugodva tudtam figyelni. A fél év múlva esedékes szűrővizsgálat időpontját időben le is foglaltam magamnak ezek után.

A sikeres nőgyógyászati praxis titka

Ha most bárki, aki értékelést kérne tőlem a doktor úr nőgyógyászati tevékenységével kapcsolatban azonnal a kiemelkedő ellátás minősítést adnám. Bármely nőgyógyászatot érintő kategóriáit említünk, minden esetben a nő és a női érzékenységet szem elött tartva kell végezni az ellátást. Ez a sikeres praxisának titka. Én ezúton is szeretném megköszönni neki a kiemelkedő ellátást.