Hol van az a magán nőgyógyász, akit keresek?

Egy jó magán nőgyógyász nagy kincs

Sokáig kerestem azt a magán nőgyógyászt, akiben teljes mértékben megbízom. Több orvosnál jártam már, de vagy a személyisége nem volt szimpatikus, vagy a rendelési ideje nem volt ideális számomra, vagy olyan helyen volt a rendelő, ahova nehézkes volt eljutnom. Így aztán hosszú éveken keresztül mindig más orvoshoz mentem, amikor eljött a rendszeres szűrővizsgálat ideje. Egészen addig, amíg új kolléganő nem került a céghez, aki történetesen épp a mellettem lévő asztalt kapta meg.
Ahogy az lenni szokott, a napi 8-9 óra együtt töltött idő alatt egyre inkább megismertük egymást, mondhatjuk, hogy össze is barátkoztunk. Egy idő után aztán szóba kerültek a kávészünetekben olyan magánéleti témák, mint a magán nőgyógyász kérdése. Dia, a barátnővé avanzsált kolléganőm nagy lelkesedéssel, és elismerő szavakkal ajánlotta nekem a Meri Med szolgáltatását.

Hol van az a magan nogyogyasz, akit keresek - budapestinogyogyasz.hu

Kellemes környezet, magas szintű ellátás

Mielőtt feledésbe merült volna a dolog, el is kértem a telefonszámot, ahol időpontot tudtam kérni a magán nőgyógyász rendelésére. Már az nagyon szimpatikus volt, hogy a kora estébe nyúlik a rendelési idő vége, így meg tudtam oldani anélkül a magán nőgyógyász meglátogatását, hogy szabadságot kellett volna kivennem arra a munkanapra.
Már rögtön az első látogatásom a magán nőgyógyásznál meggyőzött arról, hogy itt a legmegfelelőbb helyen vagyok, ha az egészségemmel kapcsolatos problémák kezeléséről, rendszeres szűrővizsgálatokról, vagy később a terhesgondozásról lesz szó. A modern orvostechnikai eszközökkel is jól felszerelt rendelő, és a doktor úr szakmai felkészültsége, empatikus, megnyerő személyisége azonnal elnyerte a tetszésemet. Az első pillanattól kezdve azt éreztem, hogy itt jó kezekben vagyok. Az azóta szerzett tapasztalataim megerősítettek ebben, nyugalommal tölt el annak tudata, hogy itt teljes egészében személyre szabott és rugalmas kezelést kapok. Biztos lehetek abban is, hogy az orvosom maximálisan figyel rám. Természetesen azóta nem kértem senkitől ajánlást nőgyógyász ügyben, hiszen végre magtaláltam azt az orvost, akit egészen eddig kerestem.