Igényes nőgyógyászat Budapest hölgyeinek

Életmentő nőgyógyászat Budapest szívében

Néhány évvel ezelőtt, a húszas éveim elején kimaradó menzesz miatt azt gondoltam, hogy teherbe estem. Nem tervezett terhesség volt ez, az akkori párom sem gondolkozott rólam élete párjaként. A gyógyszertári teszt ugyan negatív lett, de ez nem nyugtatott meg. Irány egy nőgyógyászat Budapest belvárosában, ahol hamar fogadnak. Barátnőm ajánlására kerestem fel dr. Mericli Metint. Ő megállapította, hogy ugyan nem vagyok terhes, viszont felfedezett valami aggasztót. Szerencsémre nagyon felszerelt volt a nőgyógyászata Budapesten, az ultrahang megmutatta, hogy van valami a méhszájon, aminek nem kellene ott lennie. A citológia eredménye azt jelezte, hogy gond van, meg is kellett műteni. A szövettanra várni kellett, életem leghosszabb időszakaként éltem meg. A HPV híre a nőgyógyászat budapesti rendelőjében ért, de a doktor úr megnyugtatott. Időben elcsíptük, jó esélyeim vannak a teljes gyógyulásra.

Igenyes nogyogyaszat Budapest holgyeinek - budapestinogyogyasz.hu

A saját bőrömön tapasztaltam meg, mennyire fontos a prevenció. Ha szóba hozhatom, sosem halasztom el figyelmeztetni az ismerőseimet, hogy időről-időre járjanak el szűrővizsgálatokra, s ezt kezdjék egy nőgyógyászaton Budapesten.

Válasszuk a szakértelmet

Minden nő számára körülbelül ugyanazok a szempontok fontosak, amikor keres egy nőgyógyászatot Budapesten. Az orvos személye, szaktudása, alapossága, empátiája. A rendelő felszereltsége, de a kellemes környezet is nagyon sokat számít. Mi nők, amikor letesszük a voksunkat, a választott nőgyógyászat Budapest bármely részén is legyen, vissza fogunk járni. Hosszú távra kötünk bizalmi kapcsolatot. Mielőtt ide jöttem, voltam egy másik rendelőben is. Ott ugyanúgy elmondtam, hogy azt hiszem teherbe estem, bár a teszt negatív lett. Miután az orvos megkérdezte, hogy mióta késik, azt javasolta, hogy várjak még néhány hetet és készítsek új tesztet. Nem szeretek azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha hallgatok az első orvosra és nem megyek tovább. Nem szeretek azon gondolkodni, hogy mennyi időnek kellett volna még eltelnie, hogy kiderüljön a baj. De hálás vagyok az életemért. Tünetmentesen gyógyultam fel a rosszindulatú elváltozásból és teljes életet élve jelenleg az első kisbabánkat várjuk férjemmel. Igen, azzal a sráccal, aki, mint utóbb kiderült, jobban megijedt attól, hogy elveszíthet, mint, hogy ideje korán családot alapítson velem.