Magán nőgyógyász Budapesten?

Budapesti magán nőgyógyász vagy állami rendelő?

Valóban sokaknak egy dilemma, hogy melyiket válassza. Érthető, hiszen sok tényezőt kell mérlegelni, mielőtt eldönti valaki, hogy egy budapesti magán nőgyógyász, vagy egy állami rendelő felkeresése lesz a jobb megoldás.
Ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor azt kell mondjam, hogy itt a számomra a „jobb” szón volt a hangsúly. Amikor a fővárosba költöztem, igencsak távol kerültem az addigi nőgyógyászomtól. A barátaim szerint ez nem gond, hiszen magán nőgyógyász Budapesten is van, ha kell tudnak nekem ajánlani. Azonban mégis elgondolkodtam, hogy nem fog-e ez nekem sokba kerülni? Tény, hogy vidéken is magánpraxisba jártam, de tartottam tőle, hogy egy magán nőgyógyász Budapesten sokkal többe fog kerülni.
Nos, ebben tévedtem. Megnéztem az árakat és azt tapasztaltam, hogy nincs jelentős különbség. Ez megnyugtató volt. Van néhány barátnőm, aki egyébként nem igazán ért egyet azzal, hogy én ezt a megoldást választottam, de egy beszélgetés alkalmával ők is másképp látták a helyzetet.

Magán nőggyász - budapestinogyogyasz.hu

Miért érdemes egy magán nőgyógyász praxisát felkeresni Budapesten is?

Az egyik barátnőm egy csajos estén mesélte, hogy problémái vannak. Nőgyógyászati. Megkérdezte tőlem, hogy szerintem mit kellene tennie? Menjen az állami rendelőbe, vagy válassza inkább azt a praxist, amit én választottam. Nekem egy barátnőm a költözés után Dr. Mericli Metin magánrendelőjét ajánlotta. Ő is oda jár és rendkívül elégedett. Felkerestem és csak pozitív tapasztalataim voltak. Így aztán én is őt ajánlottam.
Barátnőmnek a dilemmája az anyagiakkal kapcsolatban volt leginkább. Elmondtam neki, hogy szerintem egy budapesti magán nőgyógyász árai pontosan lefedik azt a szolgáltatást, azt a színvonalat, amit cserébe kapunk. Lehet, hogy egy állami intézményben olcsóbb lesz, de! És itt a hangsúly! Én személy szerint nem szeretek várakozni. Bármilyen problémám van, nem kerülök várólistára. A környezet, ahová belépek rendkívül barátságos, a hangulat családias. Ami talán a legfontosabb, hogy a személyzet kedves és végig azt érzem, hogy én vagyok a fontos, van idő rám és nem egy futószalagra kerültem. Lehet, hogy nem olcsó, de nekem ez minden pénzt megér.
A beszélgetés végén a barátnőm elkérte a telefonszámot és már nem is volt kérdés, hogy hova megy vizsgálatra.