Magán nőgyógyász segített megoldani a problémám

Minden hölgynek ilyen magán nőgyógyász kellene!

Régóta járok dr. Mericli Metinhez, és nagyon elégedett vagyok, hogy sikerült ilyen magán nőgyógyászt találnom, mint ő. Amikor először találkoztunk, már akkor tudtam, hogy jó döntés volt hozzá jönni. Egy jó barátnőm ajánlotta a doktor urat, amikor panaszkodtam neki, hogy az állami ellátással nem vagyok elégedett, és kellene nekem egy jó, és empatikus magán nőgyógyász, aki tud segíteni a problémámon.
Sajnos egy rendkívül sok fájdalommal, és kellemetlenséggel járó, visszatérő nőgyógyászati betegséggel küzdöttem, és már-már reménytelennek éreztem, hogy a problémám valaha is megoldódik. Ekkor döntöttem úgy, hogy egy magán nőgyógyászhoz fordulok inkább, hátha ő majd jobban odafigyel rám, és motiváltabb lesz abban, hogy megtalálja a megoldást, a sikeres gyógymódot. Emlékszem, a barátnőm azt mondta, menjek bátran dr. Mericli Metinhez, mert ő biztosan mindent megtesz azért, hogy megszabaduljak ettől a gondtól.

 

Magan nogyogyasz segitett megoldani a problemam - budapestinogyogyasz.hu

Szakértelem, elhivatottság és empátia

Még aznap telefonáltam is, és bejelentkeztem ehhez a magán nőgyógyászhoz. Az időpontomra időben, az addig keletkezett összes betegdokumentációmmal felvértezve érkeztem. A magán nőgyógyász először arra kért, hogy mondjam el a panaszaimat, majd következett a vizsgálat. Ezek után egy kis időt kért, és alaposan áttanulmányozta az addig elkészült leleteimet, majd elmondta, hogy milyen vizsgálatokat javasol elvégeztetni. Miután ezek a friss leletek is a birtokomban voltak, ismét felkerestem, és megkaptam a javasolt gyógyszereket és életmód változtatásra irányuló tanácsokat.
Nem tudom, hogy azért, mert dr. Mericli Metin magán nőgyógyász, vagy azért, mert ő valóban hivatásnak tekinti a szakmáját, de az első pillanattól fogva teljes mértékben megbíztam abban, amit mondott. Igyekeztem mindent úgy csinálni, ahogy mondta. Nagyon örültem, hogy végre valaki tényleg figyelmesen hallgatott, és értékelte az eredményeket, és ennek köszönhetően egy olyan terápiát tudott javasolni, ami nem merült ki abban, hogy bevegyem a felírt gyógyszereket. Hihetetlen együttérzésben és empátiában részesültem, ami mellé felkészültség és hatalmas szaktudás is társult. Ennek köszönhetően, a problémám megszűnt, én pedig ma már gyógyszerek nélkül igyekszem betartani az új, egészségesebb, és a szervezetemnek jobban megfelelő életmódtanácsokat. Egy ilyen magán nőgyógyász igazi kincs, amit minden nő megérdemelne. Szerencsés vagyok, hogy Budapesten élek, ahol a doktor úr praktizál.