Nőgyógyász keresés Budapesten

Költözés utáni nőgyógyász keresés Budapesten

Amíg csak egyetemre jártam Budapestre, addig nem gondolkodtam azon, hogy nőgyógyászhoz is ide kellene járnom, hiszen a szünetekben simán el tudtam ezt intézni a szülővárosomban azon alkalmakkor, amikor hazalátogattam. Az iskola befejezése után viszont, olyan szerencsés voltam, hogy sikerült állást találnom Budapest városában, így a megfelelő elhelyezkedésű albérlet megtalálása és a költözködés után egy kis idővel, úgy éreztem, hogy a női egészségemre való odafigyelés is fontos. Így tehát elkezdtem nőgyógyász után érdeklődni az itteni ismerőseimtől. Lehetőleg olyat kerestem, aki közel van a munkahelyemhez, és a lakóhelyemhez egyaránt.
Így akadt fenn a rostán dr. Mericli Metin nőgyógyász Budapest központi részén lévő rendelője, ahova nagy várakozásokkal indultam. Már a bejelentkezés is könnyedén ment, nagyon rugalmas volt a recepciós, amikor időpontért telefonáltam. Egy szerdai napon, munka után gyorsan elmentem bevásárolni, hazaugrottam kipakolni, kicsit felfrissítettem magam, és már indulhattam is a Budapest belvárosában lévő nőgyógyászhoz.

 

Nogyogyasz kereses Budapesten - budapestinogyogyasz.hu

Meggyőző tapasztalatok

Dr. Mericli Metin magánrendelője nagyon kellemes légkörrel, és kedves recepcióssal fogadja az ide érkező hölgyeket. Nagyon igényes, és tiszta minden, ami nálam sokat nyom a latban. Az első élmények tehát ígéretesek voltak. Bíztam benne, hogy a doktor úr is szimpatikus lesz. A várakozásomat azonban nagyban felülmúlták a tapasztalatok. Az orvos nagyon közvetlen, ugyanakkor udvarias, és rendkívül figyelmes volt. Nagyon koncentrált mindenre, amit mondtam, és több kérdést is feltett a korábbi eredményeimmel kapcsolatban. Sajnos ugyanis volt egy rendszeresen visszatérő problémám, amelyet a korábbi orvosom által alkalmazott terápiával és gyógyszerekkel sajnos nem sikerült megszüntetni.
Nagyon bíztam benne, hogy a dr. Mericli Metin által javasolt terápia ezúttal sikeres lesz, és véglegesen sikerül megszabadulnom ettől a nem súlyos, de kellemetlen panasztól. A doktor úrnál tett első látogatásom óta már jó néhány hónap eltelt, és úgy tűnik, sikeres volt a kezelés. A tüneteim teljesen megszűntek, és a kontroll vizsgálat is azt igazolta, hogy minden rendben. Ennek nagyon örülök, és annak is, hogy sikerült ilyen jó orvost találnom. Ha minden rendben, legközelebb jövőre találkozunk az éves citológiai vizsgálat alkalmával, de biztos vagyok benne, hogy ha bármilyen nőgyógyászati problémám, vagy kérdésem akadna addig, ide fogok jönni tanácsért.