Nőgyógyász, akiben teljesen megbízom

Egy jó nőgyógyász igazi kincs

Sok éven át jártam különböző nőgyógyászati rendelőkbe, de soha nem találtam olyan orvost, akiben teljes mértékben megbíztam volna. Így volt ez egészen addig, amíg rá nem találtam a MeriMed-re, ahol már az első találkozás óta azt éreztem, hogy ez a hely más, mint az eddig megszokottak.
A rendelő azon túl, hogy jól megközelíthető helyen található, barátságos légkört áraszt, ami azonnal megnyugtató hatással volt rám, hiszen bármennyiszer is járt már az ember nőgyógyásznál, azért mégiscsak izgul minden egyes vizsgálat előtt.

Szakértelem és kedves, türelmes hozzáállás

A doktor úr, akit megismertem, azóta a kizárólagos orvosom lett. Amellett, hogy kiváló nőgyógyász szakembernek tartom, rendkívül kedves és türelmes. Az első vizsgálat során figyelmesen meghallgatott, és minden egyes kérdésemre kimerítő választ adott. Ha valamit nem értettem, vagy további kérdéseim merültek fel, azokra is válaszolt, ráadásul úgy, hogy nem hemzsegtek a mondatai orvosi latin kifejezésektől, így értettem is, amit mondott.
Egy pillanatig sem éreztem magam tehernek vagy idegesítőnek, ahogy ez más nőgyógyász esetében előfordult. Semmi türelmetlenséget nem tapasztaltam soha a doktor úr részéről, sokkal inkább úgy éreztem, hogy valóban fontos vagyok neki, és számít neki az, hogy maximálisan tisztában legyek azzal, hogy éppen mi történik, vagy miért van szükség valamilyen kezelésre.

Alapos és lelkiismeretes orvoslás

Ha Dr. Mericli Metin nőgyógyász vizsgált, soha nem éreztem, hogy futószalagon kezelne, és alig várná, hogy végre kívülről csukjam be a rendelő ajtaját. A vizsgálatokat alaposan és fájdalommentesen végzi, és a leletek értelmezésénél is részletesen elmagyarázza, mi mit jelent, hogy én is megértsem a helyzetem. Ilyen kellene legyen minden nőorvos!
Dr. Mericli Metin olyan nőgyógyász, akit meggyőződéssel ajánlok minden barátnőmnek, aki hatékony megoldást keres az esetleges nőgyógyászati problémáira, és valódi támogatásra számít az orvosától. Az odafigyelő hozzáállásnak köszönhetően, a bizalmam és elégedettségem egyre csak tovább nőtt, amióta ide járok. Már az a tény is sokat elárul a hozzáállásról, hogy a doktor úr mindig pontosan érkezik a rendelőbe, és nem úgy kell készüljek a nőgyógyász látogatására, hogy akár órákat is várakoznom kell, annak ellenére, hogy volt időpontom. Tiszteletben tartja a betegek értékes idejét is.