Nőgyógyászat Budapest központi részén

Könnyen elérhető helyen a Belváros szomszédságában

 

Budapest szigorúan vett Belvárosának közelében, a helyi lakosok értékelése szerint tulajdonképpen még a belvárosban található Dr. Mericli Metin nőgyógyászati magánrendelője. A szomszédos kerületekben rengetegen élnek és dolgoznak, így számukra kifejezetten előnyös a nőgyógyászat Budapesten belüli elhelyezkedése. A rendelési idő is optimális, hiszen az átlagos hivatali munkaidő letelte utáni időpontra is van lehetőség bejelentkezni.

 

Nőgyógyászat Budapest szívében – minden esetre

 

A Meri Med nőgyógyászat Budapesten várja kedves pácienseit. A doktor úr szívesen és nagy szakértelemmel vár minden hölgyet, akár van valamilyen panasza, akár csak az éves szűrővizsgálatot szeretné megejteni.
Bátran fordulhatnak hozzá a hölgyek terhesgondozás iránti igényükkel is, vagy ha bármilyen okból nőgyógyászati ultrahang vizsgálatra van szükségük. A Meri Med-ben a fogamzásgátlás lehetőségeiről is tájékozódhatnak, és ez a nőgyógyászat Budapesten biztos vagyok benne, hogy a legmegfelelőbb fogamzásgátlási megoldást fogja javasolni mindenkinek, amit az aktuális egészségi állapota, és életkora lehetővé tesz.
Amennyiben valamilyen, kórházi körülményeket igénylő egynapos sebészeti beavatkozásra lenne szükség (mint pl. a küret, a méhszájplasztika, a konizáció, a hüvely és gátplasztika, az inkontinencia műtétek, a terhesség-megszakítás, a biopszia és a Bartholin ciszta műtét), vagy fekvőbeteg ellátás szükséges, ez is megoldható, hiszen a Meri Med nőgyógyászatnak Budapesten természetesen rendelkezésére áll az ezekhez elengedhetetlenül szükséges kórházi háttér is.

 

Minden nőnek szüksége van nőgyógyászra

Nogyogyaszat Budapest kozponti reszen - budapestinogyogyasz.hu

 

Amikor hölgyek egymás közt beszélgetnek intim témákról, rendszerint kiderül, hogy nagy részük bizony csak akkor megy nőgyógyászhoz, ha valamilyen panasza van, vagy fogamzásgátló eszközre van szüksége. A belvárosban élőknek már nem lehet kifogás, hogy nem tudnak időt szakítani meglátogatni egy nőgyógyászatot Budapesten. A Meri Med heti két napon, egészen este 7-ig várja a pácienseket.
A bejelentkezés a nőgyógyászatra Budapesten nagyon egyszerűen, telefonon is történhet – ehhez az elérhetőségeket itt lehet megtalálni. De már elindult az online naptárba történő bejelentkezés lehetősége is. Az előjegyzési naptár ide kattintva tekinthető meg, és foglalhatók le benne a még szabad időpontok.
Hölgyek! Áldozzunk ennyi fáradtságot és időt a női egészségünk megőrzésére és figyelemmel kísérésére. Legalább évente egyszer!